Beurzen
Distributeur worden
Contact
Over ons
Home

Bellezi Beauty Equipment;

de leukste, innovatieve, internationale speler in de beauty branche.

Bellezi, gevestigd in Delden, is een jonge, actieve en internationale onderneming die zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie en verkoop van beauty equipment voor schoonheids- en kappersspecialisten.
Bellezi staat voor Design, Betaalbaarheid en Kwaliteit. Door een eigen productie en constante kwaliteitscontrole zijn wij in staat om top kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Daarnaast proberen we door naar onze klanten te luisteren en in te spelen op de wensen van de markt, onze producten constant te verbeteren.

Wat kunt u verwachten bij Bellezi?
Het doen van een grote investering is vaak niet makkelijk en heeft tijd nodig. Bij Bellezi zijn we te allen tijde bereid om u te helpen met het maken van de juiste keuzes. We helpen u graag met het kiezen van een product, het samenstellen van het juiste pakket, het maken van een goede deal en bij het plaatsen van de producten. Ook nadat u bent overgegaan tot aanschaf van een van onze producten, staan we zeven dagen in de week voor u klaar.

Duur? Nee, Bellezi doet het namelijk zelf!
Omdat de gehele productie en kwaliteitscontrole door onszelf wordt beheerd en we continu bezig zijn met de ontwikkelingen van onze producten zijn we in staat om top kwaliteit te bieden tegen een aantrekkelijke prijs! Met betaalbaarheid als één van onze belangrijkste doelen willen we de essentiële hardware in de schoonheidsindustrie weer aantrekkelijk maken.
Nog steeds niet overtuigd.....?
Kom eens langs en u zal het met eigen ogen kunnen aanschouwen! Daarnaast geven we u twee jaar volledige garantie op alle producten (m.u.v. de make up accessoires).
Wanneer zijn we bereikbaar?

Dagelijks (dus ook zaterdag en zondag) van 7:00uur tot 23:00 uur. Wilt u langskomen? Bel of mail dan even voor een afspraak, dan zorgen we dat er iemand voor u klaar staat en u rondleidt in de wereld van Bellezi Beauty Equipment.